Myynnin myytit kumoon – blogi ja webinaarit

LUT-yliopiston kauppakorkeakoulu ja Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitos
1.2.2021-31.12.2021
Koko Suomi
  • suomi
  • verkossa
  • Aikuiset

Blogi: Myyntityöhön liittyy monenlaisia mielikuvia, joista osa on harhaanjohtavia tai jopa vääriä. Esimerkiksi myytti suomalaisista pelkästään huonoina myyjinä ei pidä paikkaansa, sillä tutkimukset osoittavat, että meillä on erinomaisia kansainvälisen myynnin asiantuntijoita ja osaajia. Myynnin myytit kumoon -blogisarjassa pureudutaan myynnin eri alueisiin ja luodaan niihin syvällisempää ymmärrystä tieteellisen tutkimustiedon ja käytännön liike-elämän asiantuntijoiden välisen vuoropuhelun keinoin. Myynnin ja myyntityön arvostuksen nostaminen on maassamme tärkeää, sillä ilman myyntiä ei ole myöskään liiketoimintaa. Blogia kirjoittaa myynnin ja asiakaskohtaamisten apulaisprofessori Jonna Koponen, joka kutsuu jokaiseen blogiin mukaan kumppaneita eri korkeakouluista ja yrityksistä.

Webinaarit: Blogiin liittyy kaksi webinaaria, jotka toteutetaan yhteistyössä suomalaisten myynnin tutkijoiden kanssa.

Ensimmäinen webinaari järjestetään 27.4. klo 9 – 10.  Aiheena on Kansainvälinen myynti ja vuorovaikutus – mihin ollaan menossa? Webinaarissa keskitytään erityisesti asiakassuhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen sekä kulttuurienväliseen viestintään myyntityössä.

Toisen webinaarin teema on Myynnin tulevaisuuden näkymät. Siinä pureudutaan digitaalisen myynnin mahdollisuuksiin ja haasteisiin sekä valotetaan myynnin uramahdollisuuksia nuorille.

Lue lisää