LaTVa-hankkeen loppuseminaari

Laajenevat toimintaympäristöt ja tuki varhaiskasvatuksessa (LaTVa) -hanke; Itä-Suomen yliopisto, Siun Sote, Kiteen kaupunki
29.11.2021 13:00
, Koko Suomi
  • suomi
  • verkossa ja paikan päällä
  • Aikuiset

LaTVa-hankkeessa on kehitetty tutkimusperustaisesti ja monialaisesti laajenevaa toimintaympäristömallia ja teknologioita tukea tarvitsevien lasten kasvun ja oppimisen edistämiseksi varhaiskasvatuksessa.

Tilaisuuden avaa hankkeen ohjausryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen. Tervetulosanojen jälkeen omat puheenvuoronsa pitävät valtiosihteeri Maria Kaisa Aula otsikolla “Yhteistyö ja yhdyspinnat lasten hyvinvoinnin ja oppimisen tueksi” sekä yliopistotutkija Noora Heiskanen (UEF) otsikolla “Tietoa, osaamista, sitoutumista – vaikuttava tuki varhaiskasvatuksessa”.

Puheenvuorojen jälkeen erityispedagogiikan professori Eija Kärnä kertoo, mistä hanke sai alkunsa ja tämän jälkeen hankkeen projektitiimi käy läpi hankkeen tutkittuun tietoon pohjautuvia toimenpiteitä ja tuloksia.

Pienen tauon jälkeen jatkamme paneelikeskustelulla, johon ottavat osaa hankkeen toimintaan osallistuneet ammattilaiset hankkeen organisaatioista ja ohjausryhmästä. Paneelikeskustelussa luodaan katse tulevaan ja varhaiskasvatuksen laajentuviin toimintaympäristöihin myös jatkossa. Mitä hankkeen jälkeen voidaan tehdä toisin, mitä jää ja mitä vielä kehitetään?

Seminaari on kaikille avoin ja kutsua levitetään laajasti osallistuvien organisaatioiden lisäksi maakunnallisesti verkostojen kautta sekä hankkeen sosiaalisen median kautta kaikille aiheesta ja toimintaympäristöjen tutkimusperustaisesta kehityksestä kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan 22.11. mennessä

Paikan päälle tuleville ilmoittautuminen on pakollista, etäosallistujille suositeltavaa.

Lue lisää