Jyväskylän Ikääntyvien yliopiston luennot

Jyväskylän kesäyliopisto yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ja kaupungin kanssa
13.1.2021-5.5.2021 14:00
, Koko Suomi
  • suomi
  • verkossa
  • Aikuiset

Jyväskylän Ikääntyvien yliopisto on tietoa etsivien, yhteiskunnan ja yhteisön sekä itsensä kehittämisestä kiinnostuneiden kohtaamispaikka jossa voi osallistua tietoon perustuville luennoille, seminaareihin ja kursseille. Ikääntyvien yliopistotoimintaan voi osallistua pohjakoulutuksesta, aiemmasta ammatista tai harrastuksista riippumatta eikä ikärajoja tunneta. Toiminta on avointa kaikille. Tavoitteena on tarjota varttuneelle väelle mahdollisuuksia oppimiseen ja tutkimustiedon tiedon seuraamiseen.

Ikääntyvien yliopistossa järjestetään viikoittain keskiviikkoisin Studia generalia -tyyppisiä luentoja, joissa monipuolisia aiheita valottavat alojen parhaat asiantuntijat. Joka toinen viikko luennoidaan yhteiskuntaan, historiaan tai kulttuuriin liittyvästä aiheesta ja joka toinen viikko aiheina ovat terveyttä, hyvinvointia tai ympäristöä käsittelevät teemat. Luentoja on mahdollista seurata verkosta omalta kotikoneeltaan, älylaitteelta tai kansalaisopistojen ja kesäyliopistojen luentosaleissa.

Luentojen lisäksi Ikääntyvien yliopistossa voi osallistua kursseille ja seminaareihin. Ikääntyvien yliopisto tarjoaa myös tukea älylaitteiden ja tietokoneiden käyttöön, joten mikäli verkko-osallistuminen ei ole ennalta tuttua autamme osallistumaan. Toiminta järjestetään Jyväskylän kesäyliopiston, yliopiston ja kaupungin yhteistyönä

Luentojen lisäksi Ikääntyvien yliopistossa voi osallistua kursseille ja seminaareihin. Ikääntyvien yliopisto tarjoaa myös tukea älylaitteiden ja tietokoneiden käyttöön, joten mikäli verkko-osallistuminen ei ole ennalta tuttua autamme osallistumaan.

Lue lisää