Karjalan teologisen seuran yleisöillat

Karjalan teologinen seura (KTS)
4.2.2021-11.5.2021 18:00
Koko Suomi
  • finska
  • på webben
  • vuxna

23.3.2021 klo 18.00 TT Suvi Saarelainen alustaa Karjalan teologisen seuran yleisöillassa aiheesta Ikääntyvien kokemus elämän merkityksellisyydestä.

20.4.2021 klo 18.00 TT Eveliina Ojala pitää Karjalan teologisen seuran yleisöillassa esitelmän Mobiililaitteiden ja sosiaalisen median käyttö Suomen evankelis-luterilaisen kirkon rippikoululeireillä yhteisöllisyysnäkökulmasta tarkasteltuna. Maaliskuussa 2021 Itä-Suomen yliopisto myönsi Eveliina Ojalalle nuoren tutkijan palkinnon.

11.5. klo 18.00 Karjalan teologisen seuran kevätkauden viimeisessä yleisöillassa esiintyy systemaattisen teologian professori Veli-Matti Kärkkäinen Fullerin teologisesta seminaarista Yhdysvalloista. Kärkkäinen on aikamme kansainvälisesti tunnetuimpia suomalaisia teologeja. Hän on julkaissut noin 30 englanninkielistä teosta muun muassa perinteisestä ja nykyisestä globaalista kristillisestä teologiasta sekä luonnontieteiden ja neljän maailmanuskonnon (juutalaisuus, islaminusko, hindulaisuus ja buddhalaisuus) välisestä keskustelusta. Kärkkäisen esitelmän otsikko on “Lopussa on uuden alku.” Onko eskatologialle enää käyttöä kolmannen vuosituhannen teologiassa ja kirkossa? 

Linkit yleisöiltoihin julkaistaan edeltävänä päivänä Karjalan teologisen seuran nettisivulla.

Läs mer