Tutkija tavattavissa – virtuaalivierailupalvelu kouluihin

Nuorten Tiedeakatemia
18.2.2021-31.12.2021
Koko Suomi
  • Finnish
  • online
  • children

Tutkija tavattavissa -virtuaalivierailupalvelu tuo tiedettä ja tutkimusta kouluihin. Nuorten Tiedeakatemian koordinoimassa ja OKM:n rahoittamassa palvelussa opettaja voi hakea tunnilleen tutkijaa opetuksen tueksi ja käsiteltäviä teemoja syventämään.

Tutkijavierailut toteutetaan videopuhelupalvelujen välityksellä. Opettaja täyttää verkkolomakkeen, jossa kertoo, mitä teemoja vierailu voisi koskea ja mihin ajankohtaan virtuaalivierailua toivotaan. Seuraavaksi hankeen koordinaattori etsii 270 tutkijan poolista sopivan tutkijan ja yhdistää hänet opettajan kanssa. Tutkijoita on mukana kaikilta aloilta aina pelitutkimuksesta tähtitieteeseen, ja heitä voi toivoa niin oppiaineiden kuin oppiainerajat ylittävien kokonaisuuksien teemoista.

Opettaja: Katso lisätietoja ja pyydä vierailua vähintään kolme viikkoa ennen toivottua ajankohtaa osoitteessa. Sieltä löydät myös videon, jossa oppilaat, opettajat ja tutkijat kertovat, mitä saivat virtuaalivierailusta irti. Palvelu on ilmainen ja pyörii läpi lukuvuoden.

Tutkija: Kiinnostuitko? Rekisteröidy palveluun ja haasta kollegasikin mukaan!

Read more