Ravintoaineet ja ruoansulatus -virtuaalikerho

SnellmanEDUn Lasten yliopisto
1.2.2021-27.5.2021
Koko Suomi
  • Finnish
  • online
  • children

Virtuaalikerhossa tarkastelleen kasvuun, kehitykseen ja terveyteen vaikuttavien biologisten tekijöiden perusteita. Painopiste on ihmisen ruoansulatuselimistön tutkimisessa arkipäiväisten ja helppojen kokeellisten töiden kautta. Samalla pohditaan oman terveyden kannalta hyviä valintoja ravinnon suhteen.

Virtuaalikerhon vastuullinen järjestäjä on Snellman-kesäyliopisto. Kerho toteutetaan Lasten yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston välisenä yhteistyönä osana Euroopan lasten yliopistojen verkoston (EUCUNET) Phereclos-hanketta, jossa etsitään hyviä käytäntöjä koulujen ja yhteiskunnan välisten rajojen rikkomiseen. Phereclos-hanke on saanut rahoitusta Euroopan Unionin Horisontti 2020 tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta avustusnumerolla 824630.

Read more