Elintarviketiede tutuksi -webinaarit

Elintarviketieteiden Seura ry
26.2.2021-31.12.2021
Koko Suomi
  • Finnish
  • verkossa ja paikan päällä
  • adults

Elintarviketieteiden Seura järjestää vuoden 2021 aikana 15 – 20 tapahtumaa, joista noin puolet ovat ilmaisia. Tilaisuuksissa käsitellään esimerkiksi ruokaketjun kestävyyttä ja vastuullisuutta, elintarvikkeiden prosessointia, aistinvaraista arviointia, tuotekehitystä ja tuoteturvallisuutta, sekä yksittäisiä elintarvikkeiden raaka-aineita ja tehdään elintarviketeollisuutta tutuksi.

Tapahtumat on suunnattu erityisesti korkeakoulutetuille elintarvikealan ammattilaisille, mutta tilaisuudet ovat avoimia kaikille. Osa tapahtumista on maksuttomia tietyille kohderyhmälle, esim. nuorille ja opiskelijoille.

Kevään tapahtumat:

26.3. Kestävyyden monet kasvot
20.4. Prosessiteknisen jaoston 20-vuotisjuhlawebinaari
29.4. Elintarvikkeiden takaisinvedot – Kriisitilanteiden ennakointi ja hyvä viestintä
11.5. Taste of Creativity -webinaari joka käsittelee aistitutkimusta

Read more